Hozzávalók:
Hozzávalók: 60 dkg liszt 2,5 dl langyos tej, 1 teáskanál cukor, 1 db porélesztő, 3 evőkanál étolaj 1 teáskanál só.
Feltéthez: Tejföl, pizzakrém, majonéz, sajtkrém, paprika, paradicsom, vöröshagyma , tarppista sajt reszelve, főtt sonkaszeletek, házi füstől szalámi karikák(vékonyra vágva)
*
Elkészítés:
A tésztához valókat beletettem a kenyérsütő táljába, 8 as program (90.
perc) Ha kész egy nagy gáztepsibe sütőpapírra kinyújtottam és 50 fokra bekapcsoltam és betettem kb 15 percre, ( gyorsabban megkelt ).
Aztán 180 fokra kapcsoltam és egy picit elősütöttem a tésztát.
Majd rákentem a ( tejföl, sajtkrém, pizzakrémkeverékét ).
arra a a vékonyra szeletelt sonkát, szalámit, főtt tojást paprikát, paradicsomot, hagymakarikákat.
Majd megszórtam az egészet jó gazdagon reszelt trappista sajttal.
Vissza a sütőbe 180 fokra, majd visszább kapcsoltam, hogy ne égjen meg a teteje.
Amikor szép piros volt felűl, s a tészta is alúl, már készen is volt.