Hozzávalók:
2 db pisztráng(Vagy valamilyen hal aminek a hasába lehet tölteni).2 3 evőkanál vaj aprított medvehagyma(kb 4-5 levél).só fűszerek amit jónak láttok én borsoztam és kis fokhagyma granulátummal beszórtam!kevés olaj
*
Elkészítés:
A halat kívül belül megsóztam állni hagytam!A vajat öszűszekevertem a medvehagymával majd ezt a keveréket betöltöttem a hal hasüregébe!Egy tepsit kibéleltem fóliával ráfektettem a halat majd kevés olajat öntöttem alá majd ráhajtottam a fóliát.Sütőben megsütöttem.Mikor kész van hagyom kicsit hülni kiveszem a fóliából,nem kell megíjedni esetleg a bőre a fólián marad!Krumolipürével salátával tálalom!Sokan drágának tartják de nagyon finom az íze,,,négyet vettem nem sokkal drágább mint a halak általában!


