Hozzávalók:
Piskotához: 4 db
közepes tepsi , sűtőpapír.
Töltelékhez:
8 evőkanál bármilyen lekvár,10dkg PETIT keksz,1 csomag puncs pudingpor,1 csomag vaniliás pusing por,4.evőkanál cukor,15dkg magozott meggy,vagy bármilyen gyümölcs.
ZSELÉHEZ:
1 csomag bármilyen italpor.
*
Elkészítés:
Piskota elkészítése:
az adott alapanyagokat összekeverjük,melyet zsírozott sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletesen elsimítunk és elő melegített sütőben készre süssük.
Majd konyharuhára ki borítjuk és lehúzzuk a sütőpapírt róla,és vissza fordítjuk a tepsibe.
közben elkészítjük a pudingokat külön külön,és hűlni hagyjuk.
Majd a piskotát megkenjük 4-evőkanál lekvárral,erre rásimítjuk a puncs ízű pudingot,erre sorba tesszük a PETIT kekszet,és ismét a maradék levárral meg kenjük.
Erre rásimítjuk egyenletesen a vanilia pudingot,és a magozott meggyet rá tesszük.
Végül az italport össze keverjük 5 evőkanál vízzel és első forrásig főzzük.
Kissé hűlni hagyjuk és egyenletesen rácsurgatjuk a meggy tetejére.
Hűtőbe tesszük egy órát s vízes késsel szeleteljük.
Tálcára téve hűtőben tartjuk tálalásig.
Nagyon finom és kiadós.


