Hozzávalók:
4db tojás,30dkg cukor,35 dkg liszt,1 sütőpor,1-1,2 dl víz
*
Elkészítés:
A tortáimhoz a lapokat mindíg külön sütöm,mert a sütőmben képtelenség egy egész tortát megsütni!
A tojásokat szét választom és a fehérjét fel verem,félre teszem.A sárgáját fehéredésig keverem a cukorral és felváltva teszem bele a sütőport,vizet,lisztet több részletben.
A tepsibe helyezek egy sütőpapírt és bele teszem a kapcsos tortaformát az alja nélkül!!!! Ebbe kanalazok álltalában 6 evőkanál tésztát és 10 perc alatt meg sütöm.A sütési időnél ezért írok mindig 10 percet,bár ezt az időt szorozni kell a lapok számával.
Saját magam kísérleteztem ezt ki,mert túl drága a bolti piskóta.

