Pirított vér hagymával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Mónika

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Pirított vér hagymával

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók: 1000 g

*

Elkészítés:

Elkészítés:Egy lábasba tegyünk 1-2 evőkanál olajat,és az apróra vágot hagymát.Egy kicsit pirítsuk meg.
Vágjuk apró kockára a vért,és tegyük a hagymához.
Picit sózzuk,és borsozzuk meg.
Addig főzzük amíg a vér elveszíti piros színét,és szép barna lesz!
Tányérra tesszük,és savanyúval kínáljuk!

Pirított vér hagymával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Pirított vér hagymával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!