Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Minden zöldséget alaposan megtisztítunk.
A krumplit felkockázzuk.
A sárgarépát, a petrezselymet karikára, a karalábét kockára vágjuk.
A vöröshagymát és a paprikát megtisztítjuk.
A tarhonyát a felforrósított olajon szép barnára pirítjuk, majd rádobjuk a sárgarépát, petrezselymet, karalábét ( Óvatosan, nehogy megégesse a kezünket a felcsapó forró gőz !) és jól összeforgatjuk.
Felöntjük vízzel, hozzáadjuk egészben a vöröshagymát, a paprikát, a petrezselyemlevelet és a darált paprikát.
Meghintjük a sóval, borssal, beledobjuk a leveskockát.
Hagyjuk felforrni, majd belerakjuk a krumplit.
Ha minden zöldség megpuhult, elzárhatjuk a lángot.
Melegen kínáljuk.
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.
toldifuszer.
hu )