Hozzávalók:
Fél kg darált házt. keksz
1 kis csésze főzött nescafe
3 ek kakaó
3 ek cukor
2 kk rum
tej szükség szerint
1 cs. gesztenyemassza
kókuszreszelék tetszés szerint
1 doboz mascarpone
3 ek cukor( szinte mindig fruktózt használok)
*
Elkészítés:
A darált kekszbe beledolgozom a rumot, a kávét és a felfőzött sűrű kakaót.
Annyi tejet használok, hogy könnyen formázható cipót kapjak.
A piramis formát enyhén kikókuszozom(ezt minden egyes darabnál megteszem), beletömöm a masszát, belehelyezem a kúpot, ezzel mélyedést kapok, ebbe halmozom a gesztenyemasszát.
Szétnyitva a piramist szükség szerint újra meghintem kókuszreszelékkel
Ebből az adagból kb. 20 db lesz.
Ez az édesség így száraznak tűnt, ezért kapott egy kis krémet:
A mascarponéba beleforgattam a cukrot és ízlés szerint kókuszreszeléket.