Hozzávalók:
8 csirkecomb
A páchoz:
só, őrölt bors
1 kanál ketchup
2 kanál étolaj
1 teáskanál őrölt pirospaprika
Köret:
3 kg krumpli
5 sárgarépa
3 petrezselyem gyökér
8 gerezd fokhagyma
1 nagy fej hagyma
*
Elkészítés:
A csirkecombokat az ízeknél kettévágjuk, majd az összekevert páccal bekenjük. A zöldségeket megtisztítjuk, a krumplit feldaraboljuk, a répát és a gyökeret felkarikázzuk.
A zöldségeket eloszlatjuk egy sütő tálban, enyhén megsózzuk, rátesszük a feldarabolt hagymát és fokhagymát, majd ráfektetjük a combokat bőrükkel lefelé. Ha szeretjük a csípőset, szórjuk meg egy kis chili pehellyel.
Lefóliázva sütjük egy fél óráig, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.