Petrezselymes lapcsánka

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Könnyű

Petrezselymes lapcsánka

Petrezselymes lapcsánka

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )

*

Elkészítés:

A krumplikat megmossuk, meghámozzuk, és apró lyukú reszelőn pépesre reszeljük.
Beleütjük a tojást, beleszórjuk az apróra vágott zöldlevelet, a lisztet, a sót, borsot, és belenyomjuk a fokhagymakrémet.
Alaposan összeforgatjuk.
Egy serpenyőben felhevítünk 4 ek olajat, és egy kanállal merünk kis adagokat a masszából, a kanál domború oldalával szépen elsimítjuk.
(Ha sütés közben fogy az olaj, 1-1 kanállal pótolhatjuk.
) Mindkét oldalát 3-3 perc alatt megsütjük.
Papírtörlőre szedve hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
Fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal, vagy csak magában kínáljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Petrezselymes lapcsánka