Perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával.

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 db. kígyóuborka,
2 dl. natúr joghurt,
2 dl. tejföl,
1 kis marék dió,
1 kanál mazsola,
kis csokor snidling,
kevés friss kaporlevél,
1 kanál extra szűz olíva olaj,
só, kevés őrölt fehér bors.

*

Elkészítés:

Az uborkákat tetszés kisebb darabokra vágjuk. Enyhén megsózzuk, majd elkeverjük a joghurttal, a tejföllel, a mazsolával, az apróra vágott snidlinggel, az aprított kaporlevéllel, majd megszórjuk durvára vágott dióval. Legvégén megcsorgatjuk kevés olíva olajjal.

Perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!