Hozzávalók:
1/2 kg penne tészta, 1 lilahagyma, 15-20 dkg füstölt disznócomb, 15-20 szem koktélparadicsom, 1 kis konzerv csemege kukorica.
Öntethez: 1 tömlős
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
*
Elkészítés:
A füstölt disznócombot vékony csíkokra vágom és teflonban odateszem pár percre pirulni. Közben kifőzöm sós-olajos vízben a penne tésztát, majd ráöntöm a csemege kukoricát, felkarikázott lila hagymát, kettévágott koktélparadicsomokat, a megpirult combcsíkokat és annak a levével is lelocsolom. Kis fazékba kinyomom a tömlős sajtot, hozzáöntöm a tejet, megfűszerezem majoránnával, őrölt borssal, hozzáadom az Erős Pistát és a lisztet. Pár perc alatt állandó kevergetés mellett sűrű masszát főzök belőle és lelocsolom vele a penne tésztát! Jó étvágyat!