pejsli krumplival

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

pejsli krumplival

pejsli krumplival

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

egy fél tüdő…
fél disznó nyelv…
40 dkg sertés hús……
4 db
nagyobb krumpli…..
1 kicsi pohár tejföl…..
1 nagy babérlevél….
ízlés szerint só..
őrült bors…..
kevés pirospaprika…

*

Elkészítés:

a tüdőt és a húsokat kisebb kockára vágjuk…és feltesszük főni babérlevéllel ízesítjük a sóval borssal…
a krumplit meg pucoljuk és nagyobb darabokra vágjuk….
amikor a tüdő és a húsok már majd nem puhák hozzá tesszük a krumplit és azzal puhára főzzük… a tejfölt két púpos evőkanál liszttel és egy evőkanál pirospaprikával összekeverjük annyi vizet adva hozzá, hogy folyékony legyen,,,felöntjük a tüdőt…egyet forraljuk…

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

pejsli krumplival