Pásztorhús

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Zsuzsa50

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Pásztorhús

Pásztorhús

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 db vastagabb hússzelet – karaj, comb
15 dkg juhtúró
10 dkg sonka
3 tojás
só, bors, pirospaprika
olaj, liszt, zsemlyemorzsa

*

Elkészítés:

Pici olajon 2 tojásból rántottát sütünk. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott sonkát, juhtúrót, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk és jól összedolgozzuk.
A hússzeletekbe zsebet vágunk és megtöltjük a tojásos
töltelékkel. A zsebet hústűvel összetűzzük, majd az igy előkészitett húsokat lisztbe, tojásba és zsemlyemorzsába forgatjuk,, majd lassú tűzön megsütjük.
Burgonyával, salátával tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Pásztorhús