Hozzávalók:
Egy darab csirkemell
2 teás kanál só
1 teás kanál bors
2 cikk fokhagyma
1 teás kanál chilipor
Liszt
Tojás
Sütéshez olaj
A mártáshoz:
Egy evőkanál vaj
Négy gerezd fokhagyma
Egy csokor petrezselyemzöld
10 dkg parmezán sajt
*
Elkészítés:
A csirkemelleket felkockázzuk, a fűszereket összekeverjük, és megmártjuk benne a húst.
A tojást felverjük, a fűszeres húsdarabokat először lisztbe, azután tojásba, majd újra lisztbe forgatjuk.
Ezután forró olajban megsütjük, majd a vajhoz hozzáteszünk négy gerezd apróra vágott fokhagymát, egy csokor aprított petrezselyemzöldet, átforgatjuk rajta a húsokat, majd rászórjunk a parmezán sajtot, és alaposan összeforraljuk.