Hozzávalók:
250 g ricotta
150 g reszelt parmezán
só, bors ízlés szerint
½ pohár gránátalmamag
1/2-1/2 db sárga és piros kaliforniai paprika
alma, körte, kivi, ananász a tálaláshoz
*
Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze elektromos habverővel a ricottát, adjuk hozzá a reszelt parmezánt, sót, borsot, és keverjük krémesre.
Tegyük be a hűtőbe.
Közben vágjunk a paprikákból, gyümölcsökből tetszőleges formákat, tisztítsuk meg a gránátalmát, vigyázva, hogy ne roncsoljuk össze a magokat.
Vegyük ki a krémet a hűtőből, keverjük át, és tegyünk a paprika- és gyümölcsdarabokra 1-1 teáskanálnyit, a tetejükre nyomkodjunk néhány gránátalma magot.
Fogyasztásig tartsuk hűtőben.