Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Felszeletel a szalonnát csíkokra, majd serpenyőben megsütöm.
Utána megsütöm a virslit ebben a zsiradékban, majd a kolbászt és végül a tojásokat.
Péksüteménnyel és zöldséggegkel tálalom.
Jó étvágyat!
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
15
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Felszeletel a szalonnát csíkokra, majd serpenyőben megsütöm.
Utána megsütöm a virslit ebben a zsiradékban, majd a kolbászt és végül a tojásokat.
Péksüteménnyel és zöldséggegkel tálalom.
Jó étvágyat!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha van illat, ami egy pillanat alatt elhozza az őszt, az a sült gesztenyéé. A ropogós héj alól előbukkanó, édes,

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,