Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Felszeletel a szalonnát csíkokra, majd serpenyőben megsütöm.
Utána megsütöm a virslit ebben a zsiradékban, majd a kolbászt és végül a tojásokat.
Péksüteménnyel és zöldséggegkel tálalom.
Jó étvágyat!
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
15
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Felszeletel a szalonnát csíkokra, majd serpenyőben megsütöm.
Utána megsütöm a virslit ebben a zsiradékban, majd a kolbászt és végül a tojásokat.
Péksüteménnyel és zöldséggegkel tálalom.
Jó étvágyat!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Van valami varázslatos abban, amikor egy szállodai reggelinél eléd kerül egy tál gőzölgő, aranyló rántotta. Lágy, krémes, se nem túl
A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik
Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és