Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Felszeletel a szalonnát csíkokra, majd serpenyőben megsütöm.
Utána megsütöm a virslit ebben a zsiradékban, majd a kolbászt és végül a tojásokat.
Péksüteménnyel és zöldséggegkel tálalom.
Jó étvágyat!
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
15
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Felszeletel a szalonnát csíkokra, majd serpenyőben megsütöm.
Utána megsütöm a virslit ebben a zsiradékban, majd a kolbászt és végül a tojásokat.
Péksüteménnyel és zöldséggegkel tálalom.
Jó étvágyat!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,