Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Felszeletel a szalonnát csíkokra, majd serpenyőben megsütöm.
Utána megsütöm a virslit ebben a zsiradékban, majd a kolbászt és végül a tojásokat.
Péksüteménnyel és zöldséggegkel tálalom.
Jó étvágyat!
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
15
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Felszeletel a szalonnát csíkokra, majd serpenyőben megsütöm.
Utána megsütöm a virslit ebben a zsiradékban, majd a kolbászt és végül a tojásokat.
Péksüteménnyel és zöldséggegkel tálalom.
Jó étvágyat!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,
Kevés gyümölcs van, amely olyan sokszínű történettel és felhasználási lehetőséggel bír, mint a füge. Az ókori görögök szent gyümölcsként tisztelték,
Kevés sütemény képes annyi emléket és hangulatot felidézni, mint a frissen sült rétes. Amikor a ropogós, aranyló tészta megreccsen a