Hozzávalók:
Hozzávalók:
1kg oldalas, só, bors,1 kisebb fej fokhagyma, 1 ek. zsír
Főzelékhez: 1000 g
*
Elkészítés:
Elkészítése: A húst 15 cm daraboljuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal,jól bekenjük. Egy tűzálló edénybe tesszük a zsírt. és a húst egymás mellé helyezzük. Majd 1,5 dl vizet öntünk rá, lefedjük, puhára pároljuk és fedő nélkül zsírjára sütjük.
Elkészítése:
Káposztát nem túl vékonyra szeleteljük, vizet öntünk rá annyit, hogy épen ellepje a víz. a kockát bele tesszük és a sót, ( óvatosan, mert a kocka is sós )
Ha már félig puha akkor a olajjal v hagymával,és a lisztel csinálunk egy rántást, és a káposztához adjuk, majd a paradicsom levet is hozzáadjuk és készre főzzük