Hozzávalók:
1.50 kg édes fejes káposzta
1 kg füstölt oldalas
1 üveg 0.7 l házi paradicsomlé
1 l tej
1 db.16%-os tejföl
2 kanál sima liszt
1 kanál fokhagymapor
1 kanál vegeta
1 kk.piros édes paprika
1/2 dcl olaj
*
Elkészítés:
A hagymát kisebb kockára vágni és olajon picit megüvegesíteni Megszórni pirospaprikával .Felönteni pici vízzel.A káposztát vékonyra lereszelni, a húst kisebb darabokra vágni. Nagyobb lábosba alulra tenni a káposzta harmadát, majd rá az oldalast, újból káposzta és a lapockadarabok, majd káposzta a tetejére. Pici köményt,1 kanál fokhagymaport,1 kanál Vegetát valamint sózzuk ízlés szerint , és ráönteni a paradicsomlét. Felönteni annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Kuktában készítettem…45 perc.Ha megfőlt behabarni./1l tej,2 kanál sima liszt,1 db.16%-os tejföl/.
Jó étvágyat….Egytál étel…
