Pandúg gulyás leves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Könnyű

Pandúg gulyás leves

Recept leírás:

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

A húst kis kockára vágjuk.
A hagymát felaprítjuk és megdinszteljük, majd a hússal együtt pirítjuk még 10 percig.
Ha megpirult, hozzáadjuk a magyaros fűszerkeveréket, paprikát, köményt, borsot, babérlevelet, sót és kevés vízzel felöntjük, majd 30 percig pároljuk.
Beletesszük a felszeletelt gombát, zöldborsót, kockára vágott krumplit.
Tojásból és 4-5 ek lisztből csipetkét készítünk, és belecsipkedjük.
Hosszú lére engedjük, és puhára főzzük.
Majd a tejfölből és lisztből habarást készítünk, és behabarjuk.

Pandúg gulyás leves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Pandúg gulyás leves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!