Padlizsánkrém majonézzel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Nagynékati

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 db padlizsán
1 fej vöröshagyma
3 dl majonéz
5 gerezd fokhagyma
2 evőkanál mustár

bors
1 dl étolaj

*

Elkészítés:

A padlizsánt megmossuk, egy kicsit megszurkáljuk,hogy szét ne durranjon és sütőben kb. 40 percig, puhulásig sütjük, majd ha kész, lehúzzuk a héját, majd apróra szeleteljük. A darabokat egy tálba tesszük, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, az apróra vágott vöröshagymát. Tegyük hozzá a mustárt és a majonézt és az olajat is, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Egy botmixerrel keverjük krémesre. Pirított kenyérrel kitűnő előétel.