Padlizsánkrém

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csildi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Haladó

Padlizsánkrém

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók
2 közepes padlizsán
1 nagy fej vörös hagyma
4-5 nyomat majonéz kb 5-8dkg
örölt bors ízlés szerint
1 gerezd fokhagyma
pici só
étolaj

*

Elkészítés:

Elkészítés
1.     A megmosott padlizsánt egészben előmelegített sütőben kb. 180 fokon 10- 15 percig sütjük. Ha megsült a héját felhasítjuk és kikaparjuk a belső, sült részt.
2.     Kicsit várunk amíg kihűl, majd  konyhai aprítógéppel felaprítjuk, hozzákeverjük a  majonézt, a finomra vágott és pici olajon megdinsztelt vöröshagymát és a lereszelt fokhagymát.
3.     Ízlés szerint sóval, fehér borssal ízesítjük.
Piritóshoz vagy friss zsemlével zöldségekkel tálaljuk

Padlizsánkrém

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Padlizsánkrém