Padlizsánkrém

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Padlizsánkrém

Recept leírás:

Hozzávalók:

2-3 padlizsán,
1 fej vöröshagyma,
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál olaj,
1 evőkanál mustár,
1 gerezd fokhagyma,
só, bors ízlés szerint.

*

Elkészítés:

A padlizsánokat megszurkálom és sütőben fonnyadásig megsütöm. Amikor már jó szottyos, kiveszem a sütőből és leszedem a héját. Utána szűrőbe teszem, és lecsöpögtetem a keserű levétől. Alaposan összetöröm a padlizsán húsát és a hozzávalókat ízlés szerint belekeverem. Hűtőben tárolva, másnap a legjobb!
FIGYELMEZTETÉS! Csak és kizárólag FA vagy MŰANYAG
eszközökkel dolgozzunk a padlizsánkrém elkészítésekor, mert különben keserű lesz!!!!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Padlizsánkrém