Padlizsán tekercs

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

zsacsilla

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Könnyű

Padlizsán tekercs

Padlizsán tekercs

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 paldizsán, 20 dkg.csirkemell, (1 db.) 1-2 paradicsom, majonéz, só, bors, liszt, olaj, fokhagyma.

*

Elkészítés:

Padlizsán tekercs: a padlizsánt vékonyan felszeletelem, megsózom, majd lisztbe mártva kisütöm olajban mindkét oldalát pirosra. Csirkemellet csíkokra vágva megpirítok sóval, borssal, majd egy szelet padlizsán, megkenem fokhagymás majonézzel, rá egy szelet paradicsom és egy csík csirkemell, feltekerem, megtűzöm. Hidegen, melegen egyaránt finom előétel. Dunántúli recept a Pannon ízek – olvasói receptgyűjteményből.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Padlizsán tekercs