Hozzávalók:
2 db padlizsán
4 szelet sajt
4 szelet sonka
2-3 db tojás
só
rizsliszt
zabpehely (gluténmentes)
A sütéshez: kókuszzsír/pálmaolaj
Köret:
1 doboz kukorica
1 doboz főzőtasakos köles (2*125g)
*
Elkészítés:
A padlizsánt hosszában vékony szeletekre vágjuk, besózzuk.
Egy tányérba rizslisztet, egybe felvert tojást, sóval ízesítve, a harmadikba pedig zabpelyhet készítünk.
Két szelet padlizsán közé egy-egy szelet sonkát és sajtot teszünk, majd óvatosan bepanírozzuk.
Végül forró kókuszzsírban, vagy pálmaolajban pirosra sütjük.
A körethez a kölest a dobozon lévő utasítás szerint elkészítem, végül hozzáadom, a levétől lecsepegtetett konzerv kukoricát, összekeverem, és összemelegítem.