Pácolt tarja

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Krisztina

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Pácolt tarja

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 szelet csontos tarja
3 gerezd fokhagyma
1kk csípős Piros Arany krém
2 ek mustár
1 kk kechup
2 kk Worchester szósz
1 mk bors
1 dl olaj

*

Elkészítés:

A hús szeleteket kiklopfoljuk.
A fokhagymát átnyomjuk, a pác összetevőit jól össze keverjük az olajjal, majd bedörzsöljük vele a tarja szeleteket.
Zárható edényben 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap a húsokat sózzuk, tepsibe helyezzük, ráöntjük a maradék pácot is.
Közepes hőmérsékleten, letakarva sütjük 50 percig.
Az utolsó 10 percben fólia nélkül megpirítjuk.
Én mozzarellás paradicsom salátát adtam hozzá.

Pácolt tarja

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Pácolt tarja