Hozzávalók:
6 db csirkecomb
2 ek.mustár
1 ek.paprika krém / csípős /
1/2 citrom leve
2 ek.méz
1,5 kg burgonya
grill fűszer
só
őrölt fehér bors
*
Elkészítés:
Előkészítés:A burgonyát megtisztítjuk,hasábokra vágjuk.A csirkecombokat sózzuk,borsozzuk.A mustárt elkeverjük a paprika krémmel,citromlével és vékonyan bekenjük vele a combokat.A hűtőbe tesszük egy órára.
Elkészítés:A burgonyát sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és sütőzacskóba tesszük.A csirkecombokat külön zacskóba tettem és sütőben kb.70 percet sütöttem.Kibontjuk a zacskót,a combokat megkenjük mézzel és kb.10 percre vissza tesszük a sütőbe.A méztől szép pirosra sül de vigyázzunk vele mert könnyen megég!!
Jó étvágyat kívánok hozzá!!


