Hozzávalók:
Hozzávalók:
2 tojás
30 dkg cukor
10 margarin
30 dkg liszt
2 sütőpor
3 dl tejföl
1 csomag mézeskalács-fűszerkeverékpor
kandírozott gyümölcsdarabkák kb: 15 dkg
10 dkg durvára vágott dió és mazsola
10 dkg csoki
*
Elkészítés:
Elkészítés:
Fogsz egy nagyobb edényt, ebbe beletöröd a tojást, a cukrot, a margarint a tejfölt meg a mézeskalács fűszerkeveréket.
Robotgéppel jó alaposan elkevered, de úgy, hogy az egész egy színű és állagú legyen.
Ha ez megvan, akkor tedd bele a sütőporral elkevert lisztet.
Ehhez is használj még robotgépet, majd ezután tedd bele a kandírozott gyümölcsdarabkákat, a diót és mazsolát,és kb.fél tábla csokit/5dkg/ tördelj bele.Készíts elő 2 őzgerinc formát, béleld ki sütőpapírral, majd öntsd bele a tésztát.
Előmelegített sütőben megsütjük,elég sok idő kell neki, én a legkisebb fokozaton 60 percig szoktam sütni.Nagyon finom,aki igazán szereti a mézeset, annak ízleni fog!