Hozzávalók:
1db margarin,25dkg porcukor, 5dkg porkakaó, 2db tojás, 25dkg darált keksz, 10dkg liszt,12dkg vagdalt dió, 5-6db babapiskóta, 1 rumaroma
*
Elkészítés:
A margarint a pocukrot , kakaót , 2db tojást göz felett megolvasztunk, mikor felolvadt, 25dkg kekszet 10dkg lisszel elkeverjük a felolvasztott masszába , majd 12dkg vagdalt diót belekeverünk és egy rumaromát.Az őzgerincformát kibéleljük folpaccal és a massza felét belenyomkodjuk kanálal és a massza közepébe kicsit megáztatott/( rumos tejben)babpiskótátegy sort tesszünk , vagy épp amennyit szeretnénk.A maradék masszát rátesszük a piskótára és elsimítjuk , hogy egyenletes legyen .Pár órára hűtőbe tesszük és utánna tálalható.(őzgerincforma nagysága közepes)