Hozzávalók:
3 tojás
3 evőkanál cukor
3 ek liszt
1/2 sütőpor
zsir a forma kenéséhez
25 dkg túró
2 dl hullala habtejszin
1 kis doboz őszibarack
1 cs expressz torta zselé
*
Elkészítés:
Szétválasszuk a tojásokat fehérjét felverjük kemény habbá hozzáadunk 3 evőkanál cukrot ezzel is verjük 1 ek étolajat öntünk hozzá / nem lesz a piskóta fujtós / hozzáadjuk a sárgáját még ezt is géppel verjük adunk hozzá 3 ek lisztet kevés sütőport zsirozott lisztezett formába öntjük, megsütjük.
A tejszinhabot felverjük / hullala / hozzáadjuk az áttört túrót 1 vaniliáscukrott és izlés szerint 2 ek porcukrott ezt a krémet rákenjük a kihült piskótára őszibarackkal diszitjük, ráöntjük a zselatint amit az előirás szerint elkészitünk.
H ütőbe tesszük pár óra mulva fogyasztható.