Hozzávalók:
8 szem őszibarack, 2 adagolókanál Yummi, 6 dl tej, 1 db vaniliapiuding, 3 dl hullala habtejszín, 25 dk mascarpone
*
Elkészítés:
A nagy meleg miatt nem szabad a sütőt bekapcsolni, de valami finomság kellene.
Mivel leszedtünk 3 láda finom őszibarackot ( talán Aranycsillag ) és volt benne azonnali fogyasztásra kiválogatott barack.
( szemet meghámoztam és apróbb kockákra vágtam.
A pudingot a 6dl tejben a 2 adagolókanál Yummival megfőztem majd kihűtöttem.
25 dk mascarpone-val összekevertem és a habtejszínt felvertem és hozzáadtam.
Ekkor tettem bele az apróra vágott őszibarackot, jól beleforgattam és kompótos kistálakba kiraktam.
A tetejét pár szem málnával és ribizlivel díszítettem, (a kertben ezt találtam dekorációnak ) Most a hűtőbe pihennek.