Hozzávalók:
Barna rész:
2 darab nagy méretű ostyalap
6 db tojás
14 evőkanál cukor, 25 dkg margarin
1 evőkanál kakaó
10 dkg dió
1 cs. vaníliáscukor
10 dkg mazsola
Fehét rész:
20 dkg margarin
15 dkg porcukor
1 citrom leve
1 db ostyalap
*
Elkészítés:
Az összedarabolt diót összekeverjük a többi száraz alkotórésszel.
A 6 tojást a cukorral addig főzzük, amíg elolvad a cukor./Kb. 5 perc./Beletesszük az összedarabolt margarint, majd beleöntjük a többi hozzávalót, egyszerre.Csak elkeverjük, nem főzzük.
Rákenjük a levétel után az ostyalapra, befedjük egy másik ostyalappal, lepréseljük, hűlni hagyjuk.
Fehér krém: a margarint alaposan kikeverjük a porcukorral apránként hozzáadjuk a citromlevet.
A fehér krémet a 3. ostyalap sima felére kenjük, ráborítjuk a barna rész ostyalapjára.