Hozzávalók:
Hozzávalók: 60 dkg
Krém: 25 dkg
*
Elkészítés:
Elkészítése:
Élesztőt tejben kevés cukorral felfutatjuk, lisztet, sót, 1 ek cukrot a langyos tejjel és a felfutatott élesztővel, 3 tojás sárgával, 1 ek zsír hozzáadásával jól kidolgozzuk. Duplára kelesztjük, majd 9 db részre osztjuk, és hosszúkásra nyújtjuk, mindegyiket megkenjük a kakaós krémmel, feltekerjük, és 3 rudat összefonunk, így három, fonott rúd lesz belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, 15 percet hagyjuk kelni, tojással lekenjük a tetejét és 170 fokon sütjük készre
Krém: A kakaót, cukrot és a puha rámát kikeverjük, és ezzel kenjük meg a tésztákat. Én egybe diót tettem