Hozzávalók:
Hozzávalók:
70dkg liszt
3 tojás sárgája
1 mokkás kanál só
6 dkg cukor
5 dkg élesztő
4 dl tej
Krém:
3 ek kakaópor
25 dkg ráma margalin
20 dkg cukor
Tetejére:
1 tojás
Tepsi kenéséhez:
4-5 dkg margalin
*
Elkészítés:
A Hozzávalókból tésztát dagasztunk majd kelesztjük.
Amíg a tészta kel megcsináljuk a krémet. A margalint kicsit meg olvasztjuk hozzáadjuk a cukrot a kakaó port és a tojások felvert kemény habját, beteszük a hűtöbe míg a tésztát elő készítjük.
A már meg kelt tésztát 6 kis cipóra osztjuk, a cipókat 1enként nyújtjuk és egyenletesen elosztva bekenjük a csokis krémmel.
3- 3 rudacskát kapunk. ezt össze fonjuk mint a coffot. (fonott kalácsot)
Tepsit kimargalinozzuk beletesszük a tésztát, tetejét megkenjük a tojással.
Szép pirosra sütjük.