Hozzávalók:
Tészta: 60 dkg
Krém: 20 dkg
*
Elkészítés:
Tészta:
A lisztet, a sót, a cukrot, a tojássárgáját összekeverem. Az élesztőt felfuttatom, hozzáadom a lisztet. Mikor a tészta összeáll hozzáadom az olajat, és addig dagasztom, míg az olajat mind felszívja, és jól beledolgozom. 6 cipót formálok belőle.
Krém:
A margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a kakaót jól kikeverem.
Összeállítás:
A 6 cipót kinyújtom, és mindegyiket megkenem a kakaós krémmel. Ezután felcsavarom őket, mint a rétest. 3-3 összefonunk, mint a hajfonatot, és zsírozott tepsibe tesszük. Tetejét felvert tojással megkenjük, és még 1/2 órát keleszjük. Ezután megsütjük.
Jó étvágyat!