Hozzávalók:
*20 dkg liszt
*0,5 tasak sütőpor
*20 dkg margarin
*5 tojás
*20 dkg cukor
*1 tasak vaníliás cukor
*2 púpos ek cukrozatlan kakaópor
*
Elkészítés:
Egy közepes méretű tepsit (20*32 cm) vékonyan kikenünk margarinnal és megszórjuk liszttel.
A sütőt előmelegítjük.
A lisztet egy tálba szitáljuk, majd elkeverjük benne a sütőport.
Egy másik tálban a cukrokat habosra keverjük a margarinnal, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat.
Végül beleforgatjuk a sütőporos lisztet.
A massza 1/3-ad részét egy másik tálba rakjuk és a kakaóporral simára keverjük.
Az előkészített tepsibe simítjuk a világos tésztát, majd rákanalazzuk a kakaósat.
Egy villával hullámokat húzva kicsit örvényesítjük.
180 fokon 30 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük.
Hagyjuk kihűlni, majd vékony szeletekre vágunk és meghintjük porcukorral.