Hozzávalók:
http: //szanter.blogspot.com/2011/04/orosz-husveti-kalacs.html
*
Elkészítés:
http://szanter.blogspot.com/2011/04/orosz-husveti-kalacs.html
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
8
10
40
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
http: //szanter.blogspot.com/2011/04/orosz-husveti-kalacs.html
*
Elkészítés:
http://szanter.blogspot.com/2011/04/orosz-husveti-kalacs.html
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik
Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és
Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban