Hozzávalók:
TÉSZTA: 8 db
1.5 kg. alma.
Krém: fél liter tej, 2 cs. vanilia puding,25 dkg. margarin,18 dkg. cukor,1 citrom leve, 10 dkg. étcsoki, + 5 DKG. MARGARIN.
*
Elkészítés:
Elkészítés:az almákat meghámozzuk, és alufóliás tepsibe szorosan egymás mellé szeleteljük.
8 tojás sárgáját a hozzá valókkal kikeverjük, és végül a tojások kemény habját óvatosan belekeverjük.Fele tésztát rákenjük az almára, a másik felébe beletesszük a két kanál kakaót, és ráöntjük a sárga tésztára.Megsütjük,/Tűpróba/.Dezskára öntjük,és ha kihült ,lehúzzuk róla a fóliát.
a tejben felfőzzük a pudingot, és hűtjük. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihült pudinghoz keverjük.Rákenjük az almára. 10 dkg. étcsokit, 5 dkg. margarint,1 citrom levével gőz felett felolvasztjuk, és ha hült egy kicsit rákenjük a krémre.