Olaszos csirke /pulyka/ ragu

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Arenka

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Olaszos csirke /pulyka/ ragu

Olaszos csirke /pulyka/ ragu

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

2 db csirkemellfilé – helyett –  1/2 PULYKAMELLET dolgoztam fel.
1 dl olívaolaj
1 fej lilahagyma
5 dkg bacon
0,5 kg krumpli
2 ek szárított paradicsom

frissen őrölt bors
1 ek oregánó
A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
www.toldifuszer.hu

*

Elkészítés:

A húst, a hagymát és a krumplit kockákra vágjuk (nem kell apróra!), a szalonnát pedig csíkokra.
Serpenyőbe halmozzuk az egészet, hozzáadjuk a szárított paradicsomot, az oregánót és a sót.
Leöntjük olajjal és teljes lángon kevergetve pirítjuk az egészet.
Mikor kezd levet ereszteni, takarékra vesszük, fedőt rakunk rá és lassan pároljuk.
Amikor a hús nagyjából puha (szeretem, ha nem túl puha), megint nagylángon kissé pirítjuk.
Borsot darálunk rá, tálaljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Olaszos csirke /pulyka/ ragu