Hozzávalók:
Kis darab nyúlhús hagyma só bors delikát,fokhagyma,kevés liszt, tejföl,babérlevél(szoktam csirkemellel is készíteni akkor gombát teszek bele zöldborsó tészta lehet rizs.
*
Elkészítés:
A húst csíkokra vágom,a hagymát felszeletelem megpárolom kevés olajon.Rádobom a húst fehéredésik sütöm,majd megfűszerezem beleteszem a fokhagymát babérlevelet.Beleöntöm a zöldborsót kicsit átpirítom majd felöntöm vízzel,így fő egy kicsit míg a zöldborsó is megpuhul .!Behabarom ,forr egyet és kész.Ha valaki nem akar lisztet tenni bele tejszínnel is elkészíthető akkor nem kell bele a tejföl se.Lehet tálalni kifótt tésztával vagy rizzsel!(Nálam most érdekes kombináció jött létre mert zöldbab főzelé volt hozzá,csak mikor tálaltam vettem észr a borsót .Ha főzelékhez adjátok a borsó elmaradhat belóle!Variálljátok ha tettszik!)