Nyúlcombok rántva

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

270

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Nyúlcombok rántva

Nyúlcombok rántva

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 db nyúlcomb
1 ek vegeta
1 mk só
1 csapott mk majoránna, vagy oregánó
3 gerezd apróravágott fokhagyma
1 csípet bazsalikom
1 csapott mk őrölt pirospaprika
1 kisebb fej vöröshagyma szeletelve
1,3 dl hideg víz
1 mk 10%-os ecet.
15 dkg liszt
15 dkg morzsa
2 tojás
2 ek tej

*

Elkészítés:

A combokat egy mélytálba tesszük és a fűszerekkel elkészített páclét ráöntjük, és egy éjszakát érlelni hagyjuk.
Majd másnap kivesszük belöle, tányérra tesszük.
Majd előkészítjük a panirozáshoz valókat.
15 dkg liszt, 15 dkg morzsa + 1 ek lisztet keverünk bele, 2 tojást felverünk, 1 mk vegetával, és 2 ek tejjel.
Bepanirozzuk a combokat és 3 ek zsírral egy közepes tepsit kikenünk, s ebbetesszük a panirozott husokat, majd alufoliával befedjük.
Elő melegített sütőben 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Fél óra elteltével levesszük a fóliát róla és megfordítjuk a combokat, s készresütjük.
Én rizibizivel tálaltam enyhén ecetes salátalevélen, és paradicsom szeletekkel díszítettem.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Nyúlcombok rántva