Nyers ribizli lekvár.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

10

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

Nyers ribizli lekvár.
Hozzávalók. Ribizli, cukor, NÁTRIUM-BENZOÁT.

*

Elkészítés:

Elkészítés.
A ribizlit leszemeljük a szárról és megmossuk. Botmixerel  pürésítjük. A pürét  szitán  áttörjük így a magok fennmaradnak azt félre tesszük  és a gyümölcsvelőt lemérjük. Ahány dkg. a gyümölcsvelő  annyi dkg. cukrot adunk hozzá. Addig keverjük amíg a cukor elolvad ez kb. 30. perc. Végül belekeverjük a NÁTRIUM-BENZOÁT Tisztára mosott üvegekbe tesszük, szorosan lezárjuk és mehet a polcra. Fánkhoz  palacsintához, grízes tésztához kitűnő gyümölcslekvár

Nyers ribizli lekvár.