Nyárson sült virsli / kolbász.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Nyárson sült virsli / kolbász.

Recept leírás:

Hozzávalók:

virsli / kolbász , saslikpálca

*

Elkészítés:

Lényegesen könnyebb grillezni a virslit és a kolbászt, ha saslikpálcára húzzuk.
Könnyen megfoghatjuk, fordíthatjuk, nem pöndörödik össze, és enni is sokkal könnyebb, mert nem szennyezi össze kezünket.
Kitűnő partiétel !

Nyárson sült virsli / kolbász.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Nyárson sült virsli / kolbász.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!