Hozzávalók:
10 kanál nutella 10 kanál liszt 0 darab tojás.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és kis gombócokat formátunk,lelapítjuk,sütőparírra tesszük és sütjük.Jótanács:nem szabad túlsütni,mert akkor kemény marad.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
10
7
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
10 kanál nutella 10 kanál liszt 0 darab tojás.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és kis gombócokat formátunk,lelapítjuk,sütőparírra tesszük és sütjük.Jótanács:nem szabad túlsütni,mert akkor kemény marad.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A hagyma az egyik legősibb, legmegbízhatóbb társa a téli konyhának. Olyan alapanyag, amelyet sokszor észre sem veszünk, pedig szinte minden

Van valami egészen különleges abban, amikor először kibontjuk az év szaloncukrát. A díszes papír zizegése, a gyerekkorunkat megidéző illat, a

A télnek van egy sajátos varázsa a konyhában: ilyenkor minden étel lassabb, mélyebb, otthonosabb lesz. A hideg napokon valahogy természetesebb