Hozzávalók:
10 kanál nutella 10 kanál liszt 0 darab tojás.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és kis gombócokat formátunk,lelapítjuk,sütőparírra tesszük és sütjük.Jótanács:nem szabad túlsütni,mert akkor kemény marad.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
10
7
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
10 kanál nutella 10 kanál liszt 0 darab tojás.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és kis gombócokat formátunk,lelapítjuk,sütőparírra tesszük és sütjük.Jótanács:nem szabad túlsütni,mert akkor kemény marad.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,