Hozzávalók:
10 kanál nutella 10 kanál liszt 0 darab tojás.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és kis gombócokat formátunk,lelapítjuk,sütőparírra tesszük és sütjük.Jótanács:nem szabad túlsütni,mert akkor kemény marad.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
10
7
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
10 kanál nutella 10 kanál liszt 0 darab tojás.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és kis gombócokat formátunk,lelapítjuk,sütőparírra tesszük és sütjük.Jótanács:nem szabad túlsütni,mert akkor kemény marad.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A tojás az egyik legsokoldalúbb alapanyag a reggelizők világában. Egyszerű, tápláló, gyorsan elkészül – és mégis annyi arca van, hogy

Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?

A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De