Hozzávalók:
1 doboz ( 500 gr ) hulala krém
5 dkg étcsokoládé
400 gr nutella krém
darabos mogyoró díszítéshez
*
Elkészítés:
A poharakat lehűtjük a hűtőszekrényben.
A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, majd kicsit hagyjuk hülni.
Az olvasztott csokoládéba evőkanállal merítek, és a hideg pohár belsejére csúrgatom. ( ha ügyes vagy szép formákat tudsz alkotni ).
A poharat közben lassan forgatom.
A hulalának felét felverjük, és a nutella krémet laza keverés közben hozzáadagoljuk.
Poharakba adagolás:
A hulala krém másiHULALAk felét elosztjuk a poharakba.
Ez lesz alul.
Utána tesszük bele a nutellával kevert krémet és a tetejére mégegyszer a fehér hulala krémet teszem majd darabolt mogyoróval díszítem.
Hidegen tálalom.
Elég tömény édesség, csak azoknak ajánlatos, akik szeretik.
Töménységén tejszínnel lehet enyhíteni.


