Hozzávalók:
2 csirkemell filé, 2 tasak maggi négysajtos alappor, 4dl, főzőzejszín, pici vegeta Salátához : 2 fej saláta, 1 paparika, fél uborka, 1 fej lilahagyma, 1 db tejfől
*
Elkészítés:
Négysajtos csirkemell tejfölös salátával: Két csirkemell filét csíkokra vagy vékony szeletekre vágok tepsibe rakom.
Kikeverek két tasak maggi négysajtos csirkemell port.
ráöntöm pici vegetával még megszórom és alufoliával letakarva takarékon megsütöm.
/ ha megpuhul a husi akkor leveszem a foliát hogy picit pirosodjon.
Saláta: két fej salátát megtiszítok és apróra szaggatom.
Szeletelek bele egy nagyobb fehérpaprikát, fél uborkát, egy kisebb fej édes lilahagymát.
egy nagy db tejföllel össze keverem.
Ízesítem pici ecettel, ízlés szerint só, vegeta, és egy kicsi törött paprika hogy enyhe rózsaszín árnyalatot adjon a tejfölnek.